Barcelona, dag 5

Hola amigos, que pasa?
Efter en omanskligt intensiv inledning pa tagluffen, har vi nu saktat ner ordentligt i tempo. Det ar nu dag 5 pa tagluffen, och var sista dag i Barcelona. Vi har hunnit med det mesta, och kanner oss nu ganska fardiga med denna harliga stad.
Igar kollade vi upp hur vi ska ta oss vidare till La France. Detta var inte sa latt inte, men efter en hel del konverserande pa spanska/engelska med diverse folk sa ar vi nu pa det klara med hur vi imorgon bitti ska aka till gransen Cerbere.

Igar var det fantastiskt varmt och soligt fram till fyratiden da vadret slog om helt och det borjade regna. Innan dess hann vi dock med att besoka en stor marknad vid La Rambla (sa heter den pappa Tommy, och ja, den finns kvar!) samt lunch och siesta pa en grasplatt vid hamnen (+ 28 grader). Pa kvallen bekantade vi oss med vart nya hostel, "Backpackers House", som inte ar i riktigt samma klass som vart forsta place. Vi delar rum med tva trevliga tjeckiska tjejer som vi bjod pa sangria (= det spanska vinet med aningens gloggsmak, 7,5 sek pa tetra, kanon!).
Idag har vi mestadels softat i parken Parc de la Ciutadella med picnic och pocketbok/ ipod. Idag paborjades aven projektet med att bli av med vinterblekheten.
Strax ska vi ta metron till Camp Nou och se Fc Barcelona spela mot Sevilla. Det lar bli nat extra det!

Imorgon lamnar vi Spanien och tar taget for forsta gangen. Vi raknar med att vara framme i Marseille sen eftermiddag.

Emelie efterlyser kommentarer fran folket! Kom igen nu Thomas, du kan ju smsa sa da kan du anvanda tangentbordet ocksa!

Hanna & Emelie

Kommentarer
Postat av: Jakob

Hej tjejer! Det låter ju som att ni har det riktigt trevligt nere i den spanska solen. Hoppas ni får det bra i Frankrike nu också. Passa er för fransmännen bara.



(obs. paine riche är inte glutenfritt)



Med vänliga hälsningar

/ Jakob

2009-04-22 @ 17:24:45
Postat av: Gunnel Österberg

Hej tjejer! Jag förstår att det inte går någon nöd på er. Vi kollar in er under matchen i kväll om den sänds i svensk tv. Ladda upp med några stabila bodyguards när ni skall ta er hem efter matchen i kväll.

Ha det gott!

Gunnel

2009-04-22 @ 17:33:27
Postat av: Thomas Olofsson

Hej Töisar! Emelie klagar på att jag inte har skrivit någonting på bloggen,men jag skall försöka.

först måste jag kommentera rådet som Hanna fick av sin pappa, att ni inte skall bli alltför berusade ta det lungt "Ba" Hoppas att fotbollsmatchen ikväll blir en upplevelse.

PS ta det lugnt med solandet annars kommer ni att se ut som solmogna spanska tomater.

Hälsningar Thomas

2009-04-22 @ 21:53:34
Postat av: Anonym

Hej Töisar!Eftersom Emelie klagar på av jag inte har skrivit någonting på bloggen så skall jag göra ett försök. Först måste jag kommentera rådet som Hanna fick av pappa Tommy, att ni inte skall bli alltför berusade ta det "Ba".Hoppas att matchen ikväll blir en mäktig upplevelse.

Hälsningar Thomas.

2009-04-22 @ 22:02:55
Postat av: Nicolina

Bonne chance en France!:) Är inte alls avundsjuk för att ni ska få se Barcelona på Camp Nou, inte alls...;) Puss på er brudar!

2009-04-23 @ 11:08:03
URL: http://nicolinaaliceteresia.blogg.se/
Postat av: Tommy Österberg

Hej Töisar ! Vilken match ni troligen fick vara med om, 4-0 till Barcelona ! Vi såg första halvlek på TV4 Sport, tråkigt att Messi satt på bänken, det gör han tydligen var femte match, men det var inga dåliga killar som ni fick se. Hoppas att allt gick bra därifrån och att ni nu är i Frankrike. Jag förstår inte vad Thomas menar med mitt råd !

Ha fortsatt kul tjejer

Hälningar Tommy

2009-04-23 @ 21:06:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0