Barcelona!

Antligen har vi installerat oss i underbara Barcelona. Den stora resan borjade nar vackarklockan ringde kl 03.30 i morse. Sedan dess har vi hunnit med en flygresa, en halv kidnappning av Hannas vaska (da en svensk snubbe hade koncentrationen pa annat hall) samt orientering i centrala Barcelona. 
Vi bor pa Mediterranean Youth Hostel, som ar ett sprillans nytt och frasht stalle med formaner som bla lakan och gratis Internet. Vi delar rum med 6 andra personer, bla Tim fran Australien som kom samtidigt som oss.
Eftermiddagen har vi agnat at att kolla laget i denna fina stad, vi at pick-nick pa Barcelonas motsvarighet till Sergelstorg ( "Ahlensgallerian" lag precis bredvid liksom "Drottninggatan"). Lunchen bestod av riskakor, salami, ost, korsbarstomater, juice och jooordgubbar =D
Det har varit sol och behaglig temperatur och forutom lite skavsar kunde inte tagluffen borja pa ett battre satt!  

Emelie & Hanna

Kommentarer
Postat av: Gunnel Österberg

Hej!

Skönt att ni har kommit fram och att Hannas väska är kvar. Det verkar som ni fått en bra start på luffen. Pappa hälsar att ni inte får glömma Sagrada Familia (en kyrka). Ta hand om skavsåren och smörj in er mot solen. Jag har tapetserat klart idag och bokat resa till Malta åt grabbarna.Det är bättre med morfar och Kerstin. Hälsningar Mor och Far.

2009-04-19 @ 21:54:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0