Nice i Nice!

Hej vanner och BONJOUR!,
Nu har det minsann hant en hel del sen sist. Vart ska vi borja...
Matchen pa Camp Nou var heeelt otrolig. Maktig kansla att bara ga in pa denna monsterarena, aven om det bidrog med en del svindel till att borja med. Och matchen sen...vi hade knappt fattat att det borjat innan malkalaset borjade. Iniesta, Eto, Xavi och slutligen Henry. Inte for att vi sag deras ansikten, men vi hade bra oversikt daruppifran. Sangerna var haftiga, det var sa gott som fullsatt. 80 000 pers kanske. Det var en del folkstrommar darifran kan man saga. Vi foljde strommen till metron och kom hem sakert.

Dagen efter akte vi till Frankrike och luffandet borjade pa allvar. Det har med att aka tag ar KUL! Inte alls sarskilt krangligt faktiskt. Nastan som pa den gamla goda tiden, bara hoppa pa och aka...
Vi kom till Marseille pa kvallen nar energin var nere pa noll. Da skulle vi hitta bade mat och boende. Vara forsta intryck var sadar. Det luktade skunk i hela stan, det var skrapigt och sunkigt. Tillslut hamnade vi i ett litet skyffe hos en tant som STANK vitlok. Men vada, vi klagade inte. Okej, Emelie klagade lite.
Vi intog middagen pa en parkbank nere vid hamnen. Detta horde tydligen inte till vanligheterna eftersom vi fick manga glada rop och leenden. Vet inte riktigt hur det gick till, men vi lyckades aven bli uppraggade av tva fransoser. Vi hade inte duschat pa LANGE, haret var fett och ackligt, inge smink eller nat...Hanna praktiserade sin franska medan Emelie hade lite halvt panik. Vi fick bade frierier och diverse erbjudanden, men tackade vanligt nej. De hade ju inte ens Facebook.

Dagen efter fick vi lite battre intryck av Marseille da vi promenerade i hamnen under stekande sol, 28 grader. Vi lamnade dock Marseille efter ca 22 timmar. Taget tog oss sedan till Nice, som vi verkligen har fatt battre intryck av. Vi hittade karta och turistinformation direkt, tillskillnad mot i Marseille. Nu bor vi hos The Pink Lady pa ett hostelliknande place. Halvofrascht, men trevligt. Vi delar boendet med en pratglad kille fran Usa, en portugis och en fran Bulgarien. Vi strovade runt i kvallsolen och tankte dacka tidigt pa rummet. Sa blev det dock inte. Vid tiotiden drog portugisen Juan med oss ut till ett supernice place som hette Waynes. Liveband och vi dansade som vi aldrig dansat. Herregud, hamnplan, slang dig i vaggen! VARMT. Kom hem vid halvtvatiden.

Idag ska vi aka till Cannes en svang och ikvall blir det akta utgang med amerikanaren och hans polare.
Ta hand om er darhemma sa kommer mer uppdateringar snart.

Hanna o Emelie

Kommentarer
Postat av: Thomas Olofsson

Hej Töisar!det låter som ni har det väldigt trevligt där nere. Fick ett sms av emelie kl 01.30

lite väl sent men åndå.Ta nu det nu lugnt med killarna.

Thomas

2009-04-25 @ 12:20:47
Postat av: Gunnel Österberg

Hej tjejer! Passa på och träna franskan nu. Hoppas ni har det bra och kul. Vi ser Robinsson och har haft en fantastiskt fin dag med minst 15 grader varmt. Kramar från Mor

2009-04-25 @ 20:49:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0