Prag!

Hej hej!

Jahaja, da har vi intagit Prag. De forsta intrycken kan sammanfattas genom att konstatera att Prag ar mer vast an Budapest. Tecken pa detta ar fler folk ar engelskkunniga samt att det finns Mc Donalds och H&M i varje horn.

Var sista kvall i Budapest blev valdigt trevlig. Vi foljde med vara nya lakarpolare till Margareta- on som ligger mitt pa/i Donau. Det var en fantastiskt fin kvall dar vid fontanen som var synkroniserad med klassisk musik fran hogtalare i narheten. Kvallen fortsatte med en vacker utsikt over Budapest fran en bar uppe pa ett tak. Samre sondagskvallar har man haft!

Dagen efter chillade vi mest, innan vi begav oss mot tagstationen i hettan. Kombinationen av varme, lite somn, daliga skor (i Hannas fall) och TUNG vaska ar inget att rekomendera. Pa taget joinade vara lakarpolare oss igen (som skulle hem till Tjeckien igen) och vi spenderade de sju timmarna med bla kortspelande.
Prag tog emot oss med regn kl elva pa kvallen, och vi tog det sakra fore det osakra och tog en svarttaxi till hostelet (taxi utan taxiskylt och taxometer...). Vi kom dit vi skulle och allt var frid och frojd.

Idag har vi anlett till vart nya hostel, som ar valdigt annorlunda men fint. Receptionen ligger som i en rustik, inredd kallare medan man maste knata typ 8- 10 vaningar upp for att ta sig till sovsalen. Vi har ocksa gett den stackars manliga receptionisten aran att sortera och tvatta alla vara skitiga klader och underklader...men vi har betalat for det! Vid det har laget ar inga plagg sarskilt frasha, sa vi havde i ALLA vara klader. Minst 10 kg! Vi har bara kvar det vi gar och star i nu.

Eftersom vi var sa besvikna pa shoppingen i Budapest har vi nu kommit i fatt genom att spendera en dag i centrala Prag med handlande. I morgon vantar sightseeing med en gratis tour runt stan.

Ship och hej!

Hanna & Emelie

Kommentarer
Postat av: Lina

Haha det är så sjukt att HM verkligen finns överallt förutom på Island... ;P

Hoppas ni har det toppen!

puss och kram Lina

2009-05-13 @ 00:04:05
Postat av: Tommy Österberg

Hej Töisar

Jag ser att ni är i shoppingtagen. Har först i kväll flyttat pengar till ditt kortkonto Hanna.

Ha det bra

Hälsar Hannas Pappa

2009-05-13 @ 21:17:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0